OFICIAL. Diego Fabbrini la Dinamo

Written on 08/22/2019


FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul mijlocașului italian Diego Fabbrini.
Născut la San Giuliano Terme, pe 31 iulie 1990, Diego Fabbrini a evoluat în acest sezon competițional la ȚSKA Sofia și a adunat cinci meciuri în campionat și șase în tururile preliminare Europa League pentru clubul bulgar.
Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall, Birmingham City, Middlesbrough, Spezia, Oviedo, FC Botoșani și ȚSKA Sofia sunt echipele la care a evoluat Diego Fabbrini.

 

1 selecție are Fabbrini pentru prima reprezentativă a Italiei în urmă cu 7 ani, în mandatul lui Cesare Prandelli, când a evoluat în meciul amical contra Angliei.

12 meciuri și un gol are Fabbrini pentru naționala sub 21 de ani a Italiei.

29 de partide a jucat Fabbrini în prima ligă a campionatului italian (3 goluri și două pase decisive) pentru Palermo și Udinese. În Serie B, pentru Empoli, Siena și Spezia, a evoluat 85 de meciuri și 5 goluri.

83 de meciuri, 6 goluri și 6 pase decisive a adunat Fabbrini în Championship, liga secundă a campionatului englez, pentru Watford, Millwall, Birmingham City și Middlesbrough.

17 partide și un gol are Fabbrini pentru Oviedo în liga a două spaniolă.

5 goluri și 5 pase decisive are Fabbrini în 31 de meciuri disputate în Liga 1, sezonul trecut, pentru FC Botoșani.

29 de ani a împlinit Fabbrini, luna trecută, pe 31 iulie.

31 este numărul oficial de joc al mijlocașului dinamovist în sezonul competițional 2019-2020.