UHRIN: "Ştiu că este cel mai greu moment din istoria clubului, dar trebuie să ne revenim"

Written on 08/25/2019


"Nu am analizat ce a fost înainte de sosirea mea la Dinamo, dar sper că lucrurile se vor schimba în bine. Şi pas cu pas vreau să schimbăm modul de a juca", a declarat antrenorul Dusan Uhrin înaintea meciului Dinamo București vs Hermannstadt, programat luni, 26 august (ora 21:00), pe stadionul din Ștefan cel Mare, în etapa a șaptea a acestei ediții de campionat.

 

Antrenorul principal Dusan Uhrin a vorbit în această seară, într-o conferință de presă organizată în cantonamentul de la Săftica, despre partida cu Hermannstadt. Iată, mai jos, ce a spus tehnicianul dinamovist:

"Ne aşteptăm la un meci dificil pentru că nu am mai câştigat de mult timp. În ultima partidă am jucat mai bine în repriza secundă, asta înseamnă că putem să marcăm goluri. Hermannstadt este o echipă cu jucători cu multă experienţă. Pe doi dintre ei, Ousmane Viera şi Srdjan Luchin, chiar i-am antrenat. De aceea consider că trebuie să luptăm încă de la începutul partidei pentru că avem mare nevoie de cele trei puncte.

Ştiu că este cel mai greu moment din istoria clubului, dar trebuie să ne revenim. Toţi de aici ne dorim să progresăm de la meci la meci. Aşa este viaţa, uneori se întâmplă şi asemenea lucruri. Dar noi trebuie să facem totul pentru a redresa situaţia. Eu am venit aici pentru că mă aştept ca Dinamo să fie mai puternică, nu să ocupe ultima poziţie. Jucăm şi vrem să câştigăm fiecare meci. Ne dorim să jucăm în play-off.

Sunt echipe puternice în campionatul României, chiar şi în partea de jos a clasamentului. Pentru că FCSB are şi ea doar 4 puncte și are o echipă bună, nu una slabă. Din ce am văzut până acum, acest campionat va fi unul foarte dificil.

Nu am analizat ce a fost înainte de sosirea mea la Dinamo, dar sper că lucrurile se vor schimba în bine. Şi pas cu pas vreau să schimbăm modul de a juca. Nu se poate totul dintr-o dată, e imposibil. Dar sper să mergem pe direcţia bună.
Nu ştiu dacă Nistor poate juca 90 de minute, sper că da. El se antrenează doar de o săptămână şi vom vedea dacă va putea evolua 90 de minute."