CASA LIGA 1 (etapa 8). Sepsi Sf. Gheorghe vs Dinamo București 0-1 (0-0)

Written on 09/02/2019


A marcat: Daniel Popa (83)

Accesați FACEBOOK pentru GALERIE FOTO!

 

CASA LIGA 1, Ediția 2019-2020
Etapa 8
Sf. Gheorghe, Stadion "Municipal"

Sepsi Sf. Gheorghe: Fejer – Kylien, Tincu, Barisic, Konongo – Velev – Andrezly (84 Flores), I. Fulop (46 Salli), Vașvari, Carnat (54 Karanovic) – Safranko.
Rezerve: H. Moldovan - R. Deaconu, Bouhenna, M. Ștefănescu
Antrenor: Laszlo Csaba

Dinamo București: Piscitelli – D. Ciobotariu, Klimavicius, M. Popescu, Corbu – D. Nistor, I. Filip, Fabbrini (89 Răuță) – Sorescu (81 Moldoveanu), Montini, Neicuțescu (62 D. Popa).
Rezerve: Straton – R. Grigore, Moura, Bru.
Antrenor: Dusan Uhrin

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad)
Asistent 1: Octavian Șovre (Satu Mare)
Asistent 2: Sebastian Gheorghe (Suceava)
Rezervă: Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea)
Observator LPF: Dan Potocianu (Reșița)
Observator CCA: Dan Berbecaru (Rm. Vâlcea)

Cartonașe galbene: Tincu (43) / D. Ciobotariu (73).

DUSAN UHRIN: "A fost un meci foarte dificil pentru ambele echipe, dar foarte frumos pentru suporteri, pentru că au fost ocazii, atât din partea noastră, cât şi partea echipei adverse. Am avut noroc, am marcat, dar şi ei puteau marca înscrie. Uşor, uşor lucrăm defensiva şi este important pentru mine că nu am primit gol. Trebuie să muncim mai mult, să marcăm mai multe goluri şi să jucăm cu mai multă siguranţă. Uşor, uşor începem să jucăm aşa cum îmi doresc eu. Nistor este un jucător cheie pentru noi, pentru că este şef pe teren şi acest lucru este important atât pentru mine, cât şi pentru echipă". 

DANIEL POPA: "Am avut foarte multe ocazii, dar important e că am luat cele trei puncte. Avem nevoie de puncte în continuare. Părerea mea e că cel mai mult ne-a lipsit Dan Nistor, e un jucător-cheie și asta se vede. Cu siguranță, Dan ar fi fost chemat la națională, dar acum a venit după o accidentare. S-a văzut și în această seară că am început să jucăm din ce în ce mai bine. Avem de lucru și vom arăta mult mai bine".

DAN NISTOR: "A fost un meci foarte greu, cred că scorul putea să fie mult mai mare, am avut multe ocazii, foarte mari, cu poarta goală. Ne bucurăm că am câştigat cele trei puncte şi demonstrăm că nu suntem ce au spus unii. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren, să-mi ajut echipa şi mă bucur că am reuşit în această seară. Era greu să fiu la naţională, v-a spus şi selecţionerul, am avut o perioadă lungă de accidentare şi probabil din acea cauză, dar cu siguranţă voi fi în atenţia lui". 

DENIS CIOBOTARIU: "Noi ne-am creat mai multe ocazii și cred că meritam victoria. Mă bucur că până la urmă am reușit să înscriem și nu au înscris ei, pentru că au avut o ocazie mare prin Vașvari. Toată echipa este importantă, Nistor este special și mă bucur mult că e în formă și ne ajută la fiecare meci. Sunt sigur că vom pune lucrurile și mai bine la punct. Cred că victorile ne ajută să avem un moral mai bun".