01/22/2020

Bilete la Dinamo București vs Astra Giurgiu

Biletele pentru primul meci oficial al anului în fața propriilor suporteri, Dinamo București vs Astra Giurgiu în Liga 1, au fost puse în vânzare prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing, a anunțat conducerea executivă a clubului din Ștefan cel Mare.

01/20/2020

OFICIAL. Mulțumim, Ivan Pesic!

București, 20 ianuarie 2020. Dinamo București și mijlocașul croat Ivan Pesic au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunțat conducerea executivă a clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial.

01/17/2020

OFICIAL. Denis Ciobotariu la CFR Cluj

București, 17 ianuarie 2020. Dinamo București și CFR Cluj au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al fundașului Denis Ciobotariu la campioana României.

01/16/2020

OFICIAL. Valentin Lazăr la Dinamo București

București, 16 ianuarie 2020. Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul mijlocașului Valentin Lazăr la clubul din Ștefan cel Mare.

01/13/2020

CANTONAMENT. Dinamo în Spania

Lotul dinamoviștilor a plecat în această dimineață în Spania pentru stagiul de pregătire centralizată la Benahavis, 13-23 ianuarie, prevăzut cu patru meciuri amicale.

01/12/2020

OFICIAL. Lukas Skovajsa la Dinamo București

București, 12 ianuarie 2020. Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro, transferul fundașului slovac Lukas Skovajsa (25 de ani) la echipa din Ștefan cel Mare.

01/10/2020

OFICIAL. Mulțumim, Linas Klimavicius!

București, 10 ianuarie 2020. Dinamo București și fundașul lituanian Linas Klimavicius au convenit astăzi încetarea raporturilor contractuale, a anunțat conducerea executivă a clubului prin intermediul site-ului oficial.

01/10/2020

Dinamoviștii la vizita medicală

Lotul dinamoviștilor a efectuat în această dimineață, la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, vizita medicală pentru a doua parte a acestui sezon competițional.

01/10/2020

PULJIC: "Sunt a doua oară aici, Dinamo e un club mare și este probabil singura echipă din România la care pot juca"

Fundașul central Ante Puljic s-a alăturat lotului dinamovist în cantonamentul de la Săftica, a intrat în programul de antrenamente stabilit de Dusan Uhrin și a anunțat, la vizita medicală, că e pregătit pentru a doua parte a acestui sezon competițional. "Sunt bine cu sănătatea, sunt pregătit pentru startul celei de-a doua părţi a sezonului. Nistor a plecat, era un jucător foarte important pentru noi, poate cel mai bun anul trecut. L-am pierdut, poate nu e perfect pentru noi, dar ăsta este fotbalul. Toţi ceilalţi suntem aici, cu siguranţă vor mai veni jucători. Sper să fie de bun augur această a doua parte a campionatului. Nu e un secret cum ne putem califica în play-off, în primul rând trebuie să câştigăm ultimele patru meciuri din sezonul regulat şi să sperăm că celelalte echipe vor face greşeli. Noi vom lua fiecare meci în parte şi vom vedea ce se va întâmpla. Noi credem! E adevărat că şansele sunt foarte mici, dar dacă nu crezi nu se va…

01/10/2020

FILIP: "Calificarea în play-off este posibilă atât timp cât există şanse matematice"

Mijlocașul dinamovist Ioan Filip a declarat în această dimineață, la vizita medicală de la INMS, că echipa din Ștefan cel Mare va lupta până la capăt pentru un loc în play-off, cât timp mai sunt șanse matematice pentru clasarea în primele 6 echipe ale campionatului. "Suntem sănătoşi, suntem bine şi aşteptăm să atacăm anul cât mai bine. E adevărat, şansele de calificare în play-off sunt minime, ca şi anul trecut. Noi trebuie să câștigăm tot şi ceilalţi să se încurce. Anul trecut s-a întâmplat, ceilalţi s-au încurcat, doar că noi nu am reuşit să câştigăm toate meciurile. Sperăm ca anul acesta să fie diferit şi să reuşim să câştigăm toate meciurile. Dinamo nu mai e de vreo doi ani la fel cum era pe vremuri. Să fii în play-out nu e în regulă pentru o echipă ca Dinamo. Calificarea în play-off este posibilă atât timp cât există şanse matematice. Dacă ceilalţi vor pierde şi noi câştigăm tot, e o şansă cât de mică", a…

01/06/2020

UHRIN: "Viaţa nu se termină cu un singur jucător, trebuie să găsim un alt număr 10"

Antrenorul Dusan Uhrin a vorbit după prima ședință de pregătire a anului, într-o conferință de presă, despre obiectivele dinamoviștilor în 2020. "Am început astăzi, dar nu toţi jucătorii sunt aici, vor veni şi mâine, şi poimâine. Poate vor veni şi jucători noi pentru că încercăm să aducem, nu e un secret. Nistor a fost, cu siguranţă, cel mai bun jucător al lui Dinamo. Am pierdut un jucător bun, dar viaţa nu se termină cu un singur jucător, trebuie să găsim un alt număr 10, care să dea pasele finale. Dacă nu vom găsi, trebuie să schimbăm sistemul. Eu la Craiova? Nu ştiu nimic despre acest lucru, este doar o speculație a voastră, a ziariștilor. Avem un target la Dinamo, munca mea abia a început aici. Toţi jucătorii au probleme cu banii, înţeleg lucrul acesta, am vorbit cu ei înainte de Crăciun. Dacă un jucător vrea să plece, să vină și să-mi spună, îi semnez rezilierea și gata! Mă întrebați mereu dacă mai rămân…

01/06/2020

OFICIAL. Dan Nistor la Universitatea Craiova

București, 6 ianuarie 2020. Dinamo București a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova, la solicitarea fostului căpitan al echipei din Ștefan cel Mare, pentru transferul definitiv al jucătorului Dan Nistor la clubul din Bănie.

01/05/2020

START! Programul dinamoviștilor

Echipa din Ștefan cel Mare își va relua programul de pregătire pentru a doua parte a acestui sezon competițional, reunirea lotului fiind programată luni, 6 ianuarie, în cantonamentul de la Săftica, pentru primul antrenament al anului.

12/30/2019

SORESCU: "O minune poate schimba totul!"

Deian Sorescu, 22 de ani împliniți în luna august, are cel mai bun sezon din carieră, a adunat 5 goluri și 5 pase decisive pentru Dinamo în 20 de etape disputate în această ediție de campionat, plus încă două meciuri în Cupa României.

12/20/2019

Moș Crăciun la Academia Dinamo

Însoțit de antrenorul principal Dusan Uhrin și fotbaliștii Denis Ciobotariu și Mihai Neicuțescu, Moș Crăciun a ajuns astăzi, puțin după ora 14:00, în mijlocul copiilor și juniorilor de la Academia Dinamo, în cadrul unui eveniment organizat de clubul din Ștefan cel Mare și Asociația Susține Sportul.

12/18/2019

DUSAN UHRIN: "Acest meci este cheia pentru a avea o vacanţă bună"

Antrenorul principal Dusan Uhrin și mijlocașul dinamovist Diego Fabbrini au participat astăzi, în cantonamentul de la Săftica, la conferința de presă organizată înaintea deplasării la Botoșani. "Mai avem cinci meciuri foarte importante pentru noi, iar acesta este primul dintre ele. Trebuie să facem totul, mai întâi pentru a juca bine şi apoi pentru a nu ne pierde mintea. Jucăm împotriva unei echipe cu jucători buni la mijloc şi în atac. Acest meci este cheia pentru a avea o vacanţă bună. Montini are încă probleme la genunchi şi Moura este indisponibil. Nistor este suspendat, dar avem jucători care să-l înlocuiască. El a fost jucătorul nostru cheie până acum, sunt supărat de această situaţie, dar nu pot face nimic, trebuie să găsesc alt jucător care să joace bine pe postul lui. Viitorul lui Dinamo nu depinde de acest meci. Dinamo are o mare istorie, are mulţi fani şi va fi aici şi după zece ani. Fanii vor să câştigăm tot și aşteaptă…