11/17/2019

LIGA ELITELOR. Victorii pe linie

Echipele de juniori U19, U17, U16 și U15 ale clubului din Ștefan cel Mare au câștigat partidele programate în Liga Elitelor la finalul săptămânii trecute. Iată, mai jos, rezultatele înregistrate de toate grupele de la Dinamo în meciurile oficiale disputate în acest week-end:

11/11/2019

CONVOCĂRI. Nistor pentru România

Căpitanul Dan Nistor a fost convocat de selecționerul Cosmin Contra pentru ultimele două partide ale "tricolorilor" în preliminariile Euro 2020, România vs Suedia (15 noiembrie, Arena Națională, ora 21:45) și Spania vs România (18 noiembrie, Wanda Metropolitano - Madrid, ora 21:45).

11/11/2019

Liga Elitelor U19. DINAMO vs FCSB 4-1

Echipa de juniori sub 19 ani a clubului din Ștefan cel Mare a câștigat duelul cu FCSB în Liga Elitelor U19, scor 4-1 (1-1) pentru dinamoviștii pregătiți de Mihai Dobre, prin golurile marcate de Ahmed Bani (23, 77, ambele din penalty, foto), Mihai Chiriac (62) și Valentin Borcea (70).

11/09/2019

UHRIN: "Nu mă gândesc să plec de la Dinamo"

Antrenorul principal Dusan Uhrin a vorbit în această seară, într-o conferință de presă, despre meciul cu campioana României, CFR Cluj, programat duminică (ora 19:00), pe stadionul din Ștefan cel Mare. "Vreau ca jucătorii să fie plătiţi, e foarte important pentru ei, pentru familia lor. Jucătorii trebuie să se concentreze la evoluţiile lor şi banii vor veni. La Timişoara a fost la fel şi jucătorii nu erau plătiţi patru luni, nu de-o lună. Aproape că nu am pierdut în acea perioadă, cred că am avut zece meciuri fără înfrângere. Jucătorii trebuie să joace bine şi după aceea vom vedea ce se întâmplă. Toţi au contracte şi acestea le acoperă totul. Nu trebuie să se sperie că nu primesc banii, pentru că ei nu pierd bani, sunt sigur de asta. Nu mă gândesc să plec de la Dinamo. Un jurnalist a anunţat chestia asta, dar nu am spus niciodată aşa ceva şi nu voi spune aşa ceva. Eu nu vorbesc cu jurnaliştii prea mult, vorbesc la conferinţele de…

11/09/2019

FILIP: "Punctele nu se mai întorc"

Mijlocaşul Ioan Filip a declarat că atmosfera în lotul dinamoviștilor este bună înaintea partidei cu CFR Cluj. "Va fi un meci greu, jucăm cu campioana, cu liderul, o echipă experimentată, cu cel mai bun lot din liga 1. CFR poate pune pe hârtie două, trei echipe. O să avem un meci foarte dificil, dar trebuie să ţinem cont că jucăm acasă. Suntem şi noi pe un drum bun, chiar dacă am pierdut la Craiova, am pierdut din cauza unor greşeli şi aşa cred că va fi şi duminică. Va câştiga echipa care va greşi mai puţin. Atmosfera în lot e bună, am vorbit despre problemele financiare când a fost subiectul că se vinde sau nu se vinde Dinamo. Am vorbit între noi, am strâns rândurile şi trebuie să fim puternici, pentru că nu avem altceva de făcut şi să luăm punctele, pentru că punctele nu se mai întorc. În această săptămână am vizionat mult ca să vedem unde am greşit şi să nu mai greşim în viitor şi ne-am pregătit pentru meciul de mâine", a

11/05/2019

LA MULȚI ANI, Ion Pârcălab!

Fostul mare fotbalist dinamovist Ion Pârcălab împlinește astăzi 78 de ani, prilej pentru a-i transmite multă sănătate și cele mai frumoase gânduri în alb și roșu din partea tuturor suporterilor echipei din Ștefan cel Mare.

11/02/2019

UHRIN: "Sper ca jucătorii mei să nu se relaxeze după această serie bună de meciuri"

Antrenorul principal Dusan Uhrin a vorbit în această dimineață despre următorul meci în Liga 1, programat împotriva Universității Craiova pe "Municipalul" din Drobeta-Turnu Severin. "Craiova este o echipă foarte bună, va fi un meci greu şi sper ca toată lumea să fie pregătită. Nu e o idee bună că jucăm la Severin pentru că la Craiova stadionul este foarte frumos şi din acest motiv nu este bine pentru niciuna dintre echipe. Toţi jucătorii pot evolua cu Craiova, chiar dacă după ultimele două meciuri am avut unele probleme. Atmosfera la echipă este bună, sper ca jucătorii mei să nu se relaxeze după această serie bună de meciuri. Am văzut multe meciuri ale Craiovei şi cred că jucătorii mei nu ar trebui să fie interesaţi de alte probleme, ei trebuie să fie concentrați să joace fotbal", a declarat Uhrin la conferința de presă organizată în cantonamentul de la Săftica. "Fabbrini se simte bine, s-a antrenat, dar nu cred că va fi apt pentru…

11/02/2019

MRZLJAK: "Pentru mine, Severinul e ca acasă, poate e mai bine că jucăm acolo"

Mijlocașul croat Filip Mrzljak a declarat la conferința de presă organizată înaintea meciului cu Universitatea Craiova că echipa din Ștefan cel Mare este pe drumul cel bun şi joacă un fotbal frumos. "Avem un meci greu, dar suntem pe un drum bun, jucăm un fotbal frumos. Probabil noi nu suntem favoriţi, dar nu ne gândim la asta, ci doar la joc. Noi suntem fotbalişti, primim bani să jucăm fotbal şi totul e OK. Eu nu pot schimba nimic ca fotbalist. La fiecare club la care am fost am avut probleme, şi la Pandurii şi la Astra, aşa sunt lucrurile în România. Dar cred că lucrurile merg mai bine ca în trecut. Pentru mine, Severinul e ca acasă, poate e mai bine că jucăm acolo. Cu venirea noului antrenor s-au aplicat noi idei şi am început să pricepem ce vrea de la noi. Eu le spun şi jucătorilor străini ce se întâmplă în România, le dau sfaturi. M-am obişnuit cu problemele, nu e normal, dar le spun că trebuie să se gândească doar la fotbal", a spus…

11/01/2019

OFICIAL. Mulțumim, Kevin Bru!

București, 1 noiembrie 2019. FC Dinamo București și mijlocașul Kevin Bru au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunțat conducerea executivă a clubului prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

11/01/2019

A murit Iuliu Uțu. Dumnezeu să-l odihnească!

Fostul portar dinamovist Iuliu Uțu, component al echipei cu care Dinamo a câștigat patru titluri consecutive de campioană a României, din 1962 în 1965, a decedat în această dimineață.

10/29/2019

Scrisoare deschisă

"Am preluat clubul Dinamo în anul 2013, atunci când mai aveam trei săptămâni până la licențiere. Am plătit cinci milioane de euro pentru acțiuni și încă trei milioane de euro pentru a achita datoriile urgente ce trebuiau plătite pentru obținerea licenței și pentru a evitarea retrogradării echipei în liga a patra.

10/23/2019

BULETIN MEDICAL. Mihai Neicuțescu la ACIBADEM

Fotbalistul dinamovist Mihai Neicuțescu a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Acibadem Altunizade, a anunțat partenerul medical oficial al clubului din Ștefan cel Mare. "În urma consultației s-a detectat ruperea parțială a tendonului patelar degenerat și chist sinovial. Excizia artroscopică a chistului și reconstrucția tendonului patelar au fost efectuate de Prof. Dr. Baris Kocaoglu de la Universitatea Acibadem, Departamentul de Ortopedie.

10/17/2019

UHRIN: "Vrem victoria, jucăm să câştigăm, nu să pierdem!"

Antrenorul principal Dusan Uhrin a vorbit în această seară, într-o conferință de presă organizată în cantonamentul de la Săftica, despre partida de campionat cu Gaz Metan Mediaș, programată vineri, la ora 20:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare. "Gaz Metan are un joc ofensiv şi trebuie să ne apărăm foarte bine. Vrem victoria, jucăm să câştigăm, nu să pierdem! Montini, Fabbrini şi Neicuţescu sunt accidentaţi, dar avem alţi jucători să-i înlocuiască. Este important că jucăm acasă în Ştefan cel Mare și muncim să fim tot mai buni", a declarat Uhrin la întâlnirea cu reprezentanții mass-media.

10/17/2019

GRIGORE: "Avem mare nevoie de cele trei puncte"

Fundașul Ricardo Grigore a prefațat duelul cu Gaz Metan Mediaș pentru un loc în primele șase echipe ale campionatului. "Este un meci foarte important, sperăm să-l câştigăm, avem mare nevoie de cele trei puncte. Gaz este o echipă foarte bună, trebuie să ne mobilizăm să facem un meci foarte bun. Ne temem doar de noi, avem un avantaj că Edi Iordănescu nu va fi pe bancă. Dacă nu vom face un meci bun, va fi greu. Să zicem că începem să arătăm altfel, s-au schimbat lucrurile pe aici şi s-a văzut în joc. Pentru noi este un avantaj că jucăm acasă, în Ştefan cel Mare, nu prea am pierdut aici. Nu mai vrem să trăim momentele de anul trecut, de acum doi ani, nu e prea plăcut. Urmează meciuri grele şi trebuie să luăm maximum din fiecare", a declarat Ricardo Grigore la conferința de presă organizată la Săftica.