Stadion


FC Dinamo București a început noul sezon pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională.

Clubul din Ștefan cel Mare a pus în vânzare abonamente pentru sezonul competițional 2019-2020, valabile pe Arena Națională și, cu loc corespondent, pe Stadionul Dinamo, la toate meciurile organizate pe teren propriu în Liga 1 (sezon regulat + play-off/out). 

Cu o capacitate de 55.600 de spectatori, Arena Națională este cel mai mare stadion din țară și primul stadion de elită UEFA din România. Construcția arenei, al cărei proprietar este Primăria Municipiului București , a fost finalizată în 2011, iar în 2012 a găzduit Finala UEFA Europa League, aceasta fiind prima finală europeană găzduită de România.  De asemenea, Arena Națională va găzdui 4 partide la UEFA EURO 2020, care se va desfășura în iunie 2020.

Stadionul Dinamo, inaugurat în 1951, este dotat cu pistă de atletism și are o capacitate de 15.032 locuri.  Bătrânul stadion din centrul Bucureștiului are trei căi de acces (Șoseaua Ștefan cel Mare, Bulevardul Barbu Văcărescu și Calea Floreasca) și una dintre cele mai bune suprafețe de joc din România.