#5 Alexandru Ilie RĂUȚĂ

#5 Alexandru Ilie RĂUȚĂ

Ultima oară la FC Voluntari, Alexandru Răuță și-a început cariera la FC Argeș și a mai jucat în România pentru Dacia Mioveni, Pandurii Tg. Jiu și Politehnica Iași, fiind transferat la Dinamo București în luna iunie a acestui an.

#6 Marco EHMANN

#6 Marco EHMANN

Component al reprezentativei sub 19 ani a României, Marco Ehmann a jucat 18 meciuri pentru CSM Reșița în acest sezon competițional, 17 în Liga 2 și unul în Cupa României, marcând două goluri în partidele de campionat cu Rapid și "U" Cluj.

#34 Aleksander MITROVIC

#34 Aleksander MITROVIC

Al treilea portar al echipei din Ștefan cel Mare, Aleksander Mitrovic este și cel mai tânăr component al lotului dinamovist.

#30 Florin BEJAN

#30 Florin BEJAN

Născut pe 28 martie 1991, la Mangalia, Florin Bejan a evoluat în carieră pentru echipa secundă a celor de la FCSB, Viitorul Constanța, ASA Tg. Mureș, MKS Cracovia, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu, fiind transferat în luna iunie a acestui an la clubul din Ștefan cel Mare.

#28 Ioan Valentin BORCEA

#28 Ioan Valentin BORCEA

Format la Centrul de Copii și Juniori de la Dinamo, Borcea a debutat pentru echipa antrenată de Adrian Mihalcea în partida câștigată la Clinceni, scor 3-1 împotriva celor de la Academica, în Liga 1 (play-out, etapa 8).

#99 Robert Marian MOLDOVEANU

#99 Robert Marian MOLDOVEANU

Unul dintre cei mai talentaţi atacanţi formați la nivelul Centrului de Copii şi Juniori din cadrul clubului din Ștefan cel Mare, Robert Moldoveanu este de la 7 ani la Dinamo, fiind convocat la toate loturile naţionale de juniori.

#31 Diego FABBRINI

#31 Diego FABBRINI

Născut la San Giuliano Terme, pe 31 iulie 1990, Diego Fabbrini a evoluat ultima oară la ȚSKA Sofia și a adunat cinci meciuri în campionat și șase în tururile preliminare Europa League pentru clubul bulgar în prima parte a acestui sezon competițional.